Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Burkay’dan Matlı’ya tebrik: Allah yar ve yardımcısı olsun

BTSO seçim heyecanı sona ererken, 13 yıllık başkanlık dönemini tamamlayan İbrahim Burkay’dan yeni Başkan Özer Matlı’ya tebrik ve başarı mesajı geldi.

Bursa 08.10.2026 20:28 Necmettin Özdemir 673 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Burkay’dan Matlı’ya tebrik: Allah yar ve yardımcısı olsun
Paylaş:
N

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO) seçim heyecanı sona ererken, 13 yıllık başkanlık dönemini tamamlayan İbrahim Burkay’dan yeni Başkan Özer Matlı’ya tebrik ve başarı mesajı geldi. Seçimlerin ardından iki başkan yan yana açıklama yaparken, Burkay yeni dönemde Matlı’ya başarılar diledi. BTSO’da gerçekleştirilen seçimlerin ardından eski Başkan İbrahim Burkay ile yeni Başkan Özer Matlı, Meclis ve Divan seçimleri sonrası bir araya geldi. İki başkan, seçim sürecini ve BTSO’nun yeni dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Burkay, 137 yıllık BTSO’da seçimlerin demokratik bir atmosferde gerçekleştiğini belirterek, "137 yıllık Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda demokrasi şöleni yaşadık. Hem yönetim kurulu hem de meclis başkanlığı divanını oluşturan seçimimizi gerçekleştirdik. Seçimin Bursa ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde Özer Matlı’nın listesinin kazandığını ifade eden Burkay, yeni başkana başarı dileklerini iletti. Burkay, "13 yıldır burada birçok hizmeti ve projeyi hayata geçirdik.

Bunlar arasında sadece Bursa değil, Türkiye için de yapmış olduğumuz projeler var. İnşallah bundan sonra bu projeleri Özer Matlı başkanımız BTSO çatısı altında ilave projelerle birçok projeyi de hayata geçirecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Bu başarısından dolayı da yeni yönetim hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönemden kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Bursa ekonomisi büyümeye devam edecek" BTSO’nun yeni Başkanı Özer Matlı ise seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, yeni dönemde kurumun temel değerlerinin korunacağını söyledi. BTSO Başkanı Matlı, "Bir seçim süreci yaşadık.

Bir değişimin her zaman olabileceğini söyledik. Ama ana değerler ve kurumun değerleri hiçbir zaman değişmez" dedi. Bursa’nın güçlü bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Matlı, "Bu şehir büyük ve Osmanlı’ya başkentlik yapmış bir şehirdir. Bursa ekonomisi büyümeye devam edecek.

Bu şehri büyütmeye el birliği ile devam edeceğiz. Hepimiz için hayırlı olsun" diye konuştu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA Muhabir: Necmettin Özdemir
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Otobüsün yolcuları onun şansı oldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Otobüsün yolcuları onun şansı oldu
WhatsApp
İhbar Hattı