Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Aşure ikramları Gürsu'da devam etti

Birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü güçlendirmek adına Muharrem Ayı vesilesiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan aşure ikramlarının bu seferki durağı Gürsu ilçesi oldu.

Bursa 02.07.2026 18:47 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Aşure ikramları Gürsu'da devam etti
Paylaş:
N

Pazar Alanı’nda kurulan stanta vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ak Parti Gürsu İlçe Başkanı Selçuk Karaduman, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Türkan, Gürsu Belediyesi Meclis Üyeleri Remzi Şiper ve Mehmet Karali de katılım sağladı.

15 Temmuz akşamına kadar sürecek ikramlar, Keles Meydanı, Gemlik Sahili, Teleferik Meydanı, Mudanya BUDO İskelesi yanı sahil girişi, Şirinevler Pazar Alanı, Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı, Beşevler Pazar Alanı, Büyükorhan Meydanı, İhsaniye Pazar Alanı, İznik Pazar Alanı, Yenişehir Meydanı, Demirtaş Meydanı, Tarihi Ulu Cami önü ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile devam edecek.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bursa'da dolandırıcılık yapan çete çökertildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bursa'da dolandırıcılık yapan çete çökertildi
WhatsApp
İhbar Hattı