Bursa Kalite Büyük Ödülü’nün sahibi Can Metal

Yeşilova Holding’in yüksek basınçlı alüminyum döküm sektöründe faaliyet gösteren şirketi Can Metal, Bursa Kalite Büyük Ödülü’ne layık görüldü.
 Tarih: 08-06-2023 20:59:43
Bursa Kalite Büyük Ödülü’nün sahibi Can Metal

Yeşilova Holding ve Grup şirketleri, Türkiye ve dünyanın en saygın araştırmalarında yer almaya, önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Yeşilova Holding iştiraklerinden Can Metal, KalDer Bursa Şubesi ile BUSİAD’ın bu yıl 25’inci kez verdiği geleneksel Bursa Kalite Ödülü töreninde Bursa Kalite Büyük Ödülü’nün sahibi oldu.

Bursa ve Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı araştırmalarından olan ve yapılan değerlendirmeler sonucu, kalite ve mükemmellik kültürünün çalışma ortamlarında en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlayan kurum ve şirketlerin ödüllendirildiği gecede Can Metal Genel Müdürü Ümit Semerci, ödülünü BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar ve KalDer Bursa Şubesi Emin Direkçi’nin elinden aldı.

Yeşilova: Alınan ödüller doğru yolda olduğumuzun göstergesi

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Yarım asırlık tecrübemiz ve günden güne artan kalite yolculuğumuzun bir araya gelmesiyle son dönemde birçok kurum tarafından başarı ödüllerine layık görülmekten dolayı çok mutluyuz. Gösterdiğimiz özverinin, inancımızın ve şirketlerimize olan güvenin, değerli kurumlar tarafından da fark edilerek bizi başarı ödüllerine layık görmeleri, Grubumuzun doğru yolda olduğunun ve gelecek ile ilgili beklentilerinin daha da yükselmesini sağlıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında çok anlamlı ve değerli ödüller aldığımız için büyük bir kıvanç duyuyoruz. Bugün layık görüldüğümüz kalite ödülü de firmamızın kalitesini perçinlemiş ve global bir marka yolculuğumuzda yaptığımız çalışmaların doğru olduğunu bize ispatlamıştır. Bu başarı ödülünü almamızı sağlayan tüm yöneticilerime ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Semerci: Her zaman daha iyi olmak için çalışıyoruz

Can Metal Genel Müdürü Ümit Semerci de hedeflere ancak sistematik ve planlı çalışmayla ulaşılabileceğini belirterek, “Her zaman daha iyi olmak için çalışıyor, bunu da kalite ve mükemmellik ile başaracağımızı biliyoruz. Aldığımız bu ödül, şirketimizin sektöründeki uzmanlığı ve gücünü de ifade etmektedir. Gerçekleştirdiğimiz projeler, yatırımlarımız ile etkinliğimizi ve gücümüzü günden güne pekiştirirken, aldığımız ödüller ile de ne kadar doğru işler yaptığımızı bir kez daha görüyoruz” diye konuştu.

Gecede Can Metal ile birlikte Uray Sigorta, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bandırma Belediyesi de ödül alan kuruluşlar oldu.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş