Başkan Yılmaz'dan BEKSİAD'a ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (BEKSİAD) ziyaret ederek, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen genel kurulda göreve gelen Servet Yılmaz başkanlığındaki yönetim kuruluna tebriklerini ileterek başarılar diledi.
 Tarih: 24-01-2024 12:07:01
Başkan Yılmaz'dan BEKSİAD'a ziyaret

Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette BEKSİAD yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, Bursa ve Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden olan tekstil ve konfeksiyonun önemli merkezlerinden Vişne Caddesi’ne değer katan BEKSİAD’ın çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini söyledi.

Sektörün kalbi niteliğindeki Vişne Caddesi ve bölge esnafına her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Oktay Yılmaz, BEKSİAD Yöneticilerinin öneri ve taleplerini tek tek not alarak, sorunların çözümü adına birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

“Bursamıza ve ülkemize değer katıyoruz”

Ziyarette konuşan BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yılmaz ise kuruluşundan bu yana sektörlerinin en önemli temsilcisi durumundaki BEKSİAD’ın bebe ve çocuk sektörünü dünya standartlarına taşıyacak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Üyeleri ve sektör temsilcileriyle, ortak akılla ve istişareyi merkeze alarak projeler ürettiklerini anlatan Servet Yılmaz, “Dünya genelinde yaşanan resesyondan sektörümüz de etkilendi. Durağan bir dönem yaşıyoruz ancak Bursamızın enerjisi, üretkenliği ve sektörümüzdeki tecrübesinden güç alarak bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. İç pazardaki çalışmalarımızın yanı sıra dünya pazarlarında da yerimizi güçlendirmek, yeni pazarlara açılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan da şehrimize ve ülkemize değer katan projelerimizle örnek oluyoruz. Yeni dönemde de BEKSİAD, öncü çalışmalarına devam edecektir. Bu yolda yanımızda olan tüm kurum ve kuruluşlar ile değerli üyelerimize, sektör temsilcilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

Etiketler
  DİĞER Yıldırım Belediyesi Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş