Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Yaya geçidindeki kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

Mersinde 2 Şubat tarihinde yaya geçidinde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kazada ölenlerin sayısı 4e yükseldi. 18 gündür hastanede tedavi gören ikiz kardeşlerden Büşra Güney (15) de kardeşi gibi hayatını kaybetti

Asayi̇ş 20.02.2026 14:54 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Yaya geçidindeki kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi
Paylaş:
N

Kaza, 2 Şubat günü saat 20.45 sıralarında merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Bekirde Kavşağı’nda meydana geldi. Yaya geçidinden karşıya geçmek için refüjde bekleyen yayalara, tırı sollamak isteyen M.K. (25) idaresindeki 33 ATE 039 plakalı otomobil çarptı. Kazada Zehra Serdil Atak (18), Kübra Güney (15) ve Nejla Öztürk (16) olay yerinde yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
Kazada hayatını kaybeden Kübra Güney’in, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Büşra Güney’in ikiz kardeşi olduğu öğrenilmişti. Tüp bebek yöntemiyle dünyaya geldikleri belirtilen ikizlerden Büşra Güney de bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Öykü Serter adliyeye geldi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Öykü Serter adliyeye geldi
WhatsApp
İhbar Hattı