Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Yangında engelli şahıs hayatını kaybetti

Aydının Efeler ilçesindeki bir evde henüz nedeni belirlenemeyen patlama sonrası çıkan yangında engelli şahıs hayatını kaybederken, annesi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Asayi̇ş 12.04.2026 14:52 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Yangında engelli şahıs hayatını kaybetti
Paylaş:
N

Olay, Efeler Mahallesi 2257 sokak üzerindeki 5 katlı binanın giriş katında saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne ve engelli oğlunun yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü eşliğinde yaşanan patlama sonrası evde yangın çıktı. Evden alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar anne ve engelli oğlunun yardımına koştu. 112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine de bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına ilk müdahaleyi yaptı. Evde oluşan yoğun duman müdahaleyi güçleştirirken, binada yaşayanlar tahliye edildi.

Engelli oğlu hayatını kaybetti
Ekiplerin çalışmaları sonucu evden çıkartılan anne Z.P. (65) yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Puyan'ın engelli oğlu Arda Umut Balıkçı'nın (30) ise cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerine gelen anne ve engelli oğlunun yakınları yasa boğuldu. Ekipler yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Küçük temizlikçi havuz kaydırağından düşüp ağır yaralandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Küçük temizlikçi havuz kaydırağından düşüp ağır yaralandı
WhatsApp
İhbar Hattı