Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Tekirdağ'daki cezaevinden çıktı

Asayi̇ş 14.01.2026 21:35 Sistem Yöneticisi 38 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Tekirdağ'daki cezaevinden çıktı
Paylaş:
N

Avukat Rezan Epözdemir hakkında 2021 yılında bir dosyada tutuklu bulunan iki şahsın tahliyesi ile ev hapsi şeklinde uygulanan adli kontrol tedbirlerinin kaldırılması konusunda rüşvete aracılık ettiği ve bu süreçten menfaat sağladığı iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede Epözdemir'in rüşvete aracılık etmek suçundan 4 yıldan 12 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edilmiş, İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul etmişti.
Dosyada eski savcı Cengiz Ç.'nin de sanık olarak yer alması nedeniyle yargılama Yargıtay'da birleşmişti. Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nde görülen dava kapsamında Rezan Epözdemir'in yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan Karatepe Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda işlemleri tamamlanan Rezan Epözdemir, cezaevinden çıktı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İnegölspor’da Güven Varol dönemi sona erdi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İnegölspor’da Güven Varol dönemi sona erdi
WhatsApp
İhbar Hattı