Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

Gaziantepte, motosikletiyle seyir halindeyken arkadan takip eden bir araçla düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olay anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayi̇ş 22.03.2026 18:21 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti
Paylaş:
N

Olay, bir hafta önce Şahinbey ilçesi Düztepe Mahallesi Özdemirbey Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ara sokaktan motosikletiyle caddeye doğru seyir halinde olan Arif Kocaoğlu'na (20) arkadan hızla yanaşan bir araçtan silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda Kocaoğlu ağır yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı ise hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kocaoğlu ve arkadaşını ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Arif Kocaoğlu, hastanedeki bir haftalık tedaviye rağmen kurtarılamadı. Cenaze, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Saldırı anları kamerada
Olay anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, üzerinde Arif Kocaoğlu ve arkadaşının bulunduğu motosiklete arkadan takip eden araçtan ateş edilme ve motosikletin devrilme anları yer aldı. Görüntülerin devamında saldırıyı gerçekleştirenin bulunduğu aracın hızla olay yerinden uzaklaşma anları da yer aldı.

Katil zanlısı tutuklandı
Yaşanan olayın ardından çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Yakup İ. isimli saldırganı yakaladı. Tamamlanan yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen katil zanlısı Yakup İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Şelaleden düşen kadın, kurtarıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Şelaleden düşen kadın, kurtarıldı
WhatsApp
İhbar Hattı