Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bursa’da saldırı düzenleyen 4 şüpheli yakalandı

Bursa’da bir eğlence merkezine yönelik silahlı saldırıya ilişkin görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, olayın şüphelisi 4 kişiyi yakaladı.

Asayi̇ş 08.11.2026 16:32 Necmettin Özdemir 521 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bursa’da saldırı düzenleyen 4 şüpheli yakalandı
Paylaş:
N

Bursa’da bir eğlence merkezine yönelik silahlı saldırıya ilişkin görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, olayın şüphelisi 4 kişiyi 2 av tüfeğiyle birlikte yakaladı. Şüphelilerden 2’si adliyeye sevk edildi.

Olay, geçtiğimiz gün bir eğlence merkezinde meydana geldi. Eğlence merkezine yapılan silahlı saldırı sonrası harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın aydınlatılması ve saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı. Ekiplerin titiz ve koordineli çalışmaları sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen K.A., M.E.K., A.K. ve M.Ö. isimli 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin yakalanması sırasında olayda kullanıldığı değerlendirilen 2 adet av tüfeği de ele geçirildi.

2 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınan şüphelilerden K.A. ve M.E.K., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden, kamu güvenliğini tehlikeye düşüren suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: İHA Muhabir: Necmettin Özdemir
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
BUÜ’den tarımsal güneş enerjisi sistemleri için iş birliği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
BUÜ’den tarımsal güneş enerjisi sistemleri için iş birliği
WhatsApp
İhbar Hattı