Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bursa'da dehşet! Taksiciyi kalbinden bıçakladı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde taksi durağında bir taksici kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Polis ekiplerince yakalanan saldırganın, cinayette kullandığı bıçağı bir telefon satıcısına

Asayi̇ş 19.10.2023 14:29 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bursa'da dehşet! Taksiciyi kalbinden bıçakladı
Paylaş:
N

Olay, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 16.15 sularında Şeyhmüftü Camii yanında bulunan Kafkas Taksi durağında meydana geldi. Durak yanında arkadaşıyla sohbet eden Suat Sargın (40), yanlarına gelen L.A. (42) tarafından kalbinden bıçaklandı. Görgü tanığının ifadesine göre L.A, Sargın’ı konuşmak için hemen yanlarında bulunan taksiye çağırdı, ikili yaklaşık 5 metre yan yana yürüdükten sonra cinayet zanlısı L.A yanında bulunan bıçağı çıkararak Suat Sargın'nın göğüs bölgesine sapladı. Sargın aldığı darbenin ardından ağır yaralandı.
Cinayet aletini emanete bırakmış
Cinayet zanlısı L.A olay yerinden uzaklaşırken, emniyet güçlerinin sıkı takibi sonucu Tatkavaklı bölgesinde yakalandı. Zanlı ilk ifadesinde cinayet aleti olan bıçağı bir beze sararak olay yerinin çok yakınında bulunan bir telefon satıcısına "Bu paket burada dursun almaya geleceğim" diyerek bıraktığı öğrenildi.
Zanlının emniyetteki sorgusu devam ederken, taksicinin cansız bedeni Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Vali Akbıyık: 417 personel ve 126 araçla mücadelemiz sürüyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Vali Akbıyık: 417 personel ve 126 araçla mücadelemiz sürüyor
WhatsApp
İhbar Hattı