Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Böcek ilaçlaması zehirlenmeye yol açtı: 11 kişi hastanelik oldu

Konya’da bir apartmanın 1. katında yapılan böcek ilaçlaması sonucu apartmanda yaşayanlardan 11 kişi zehirlendi.

Asayi̇ş 07.02.2026 02:07 Sistem Yöneticisi 39 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Böcek ilaçlaması zehirlenmeye yol açtı: 11 kişi hastanelik oldu
Paylaş:
N

Olay, gece saatlerinde merkez Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanda yapılan ilaçlamanın ardından ilaç kokusu alan bina sakinleri, zehirlenme belirtileri yaşadıklarını fark etti. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Zehirlenme belirtileri gösteren 11 kişi, ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı, apartman tahliye edildi. Hastanede tedavi gören vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Apartman görevlilerden Fatih Uzman, "Dairelerini ilaçlatmak isteyenler daha dikkatli olmalılar. Tedbir her zaman için önemlidir" dedi.
Abdülkadir Kılıç ise, "Giriş katta oturan kişi ilaç firması çağırmış. O da bütün apartmana yayılmış. Birkaç kişi hastaneye kaldırıldı, durumları iyi" diye konuştu.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bodrum’da yangın kontrol altına alındı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bodrum’da yangın kontrol altına alındı
WhatsApp
İhbar Hattı