Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Bilecik’te fabrikada patlama: 1’i ağır 2 işçi yaralandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında 2 işçi yaralandı.

Asayi̇ş 05.03.2026 10:52 Sistem Yöneticisi 1 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Bilecik’te fabrikada patlama: 1’i ağır 2 işçi yaralandı
Paylaş:
N

Edinilen bilgilere göre, Bozüyük ilçesi Poyra Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinde vardiya sırasında ocak bölümünde meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı. Vardiyada toplam 16 personelin bulunduğu, bunlardan 4’ünün ocak bölümünde görev yaptığı öğrenildi. Patlamada Dorukan A. ağır yaralanırken, Tarık A. ise hafif şekilde yaralandı. Entübe edilen Dorukan A. hayati tehlikesi nedeniyle Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilirken, Tarık A. ise Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Sivas’ta ölenlerin sayısı 10’a yükseldi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sivas’ta ölenlerin sayısı 10’a yükseldi
WhatsApp
İhbar Hattı