ARTKAFKON'dan MHP'ye ziyaret

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) yönetimi MHP Bursa İl Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulundu.
 Tarih: 12-04-2023 12:43:05
ARTKAFKON'dan MHP'ye ziyaret

Ziyarette, ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu konfederasyonu oluşturan federasyonlar ve Artvin birliğini oluşturan vakıflar ile dernekleri tanıttı.  

Ziyarette; ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, Artvin Kafkas Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Artvin Vakfı Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, Ahıska Türkleri Federasyonu Başkanı Ferman Muzaffer, ARSİYAD Başkan Yardımcısı Erdinç Acar ve Konfederasyon denetleme Kurulu Başkanı Av. Şerafettin Yavuz ve Konfederasyon yönetim kurulu üyeleri Cemil Ocak, Feyyaz Demir, İslam Dikbıyık, Ali Çağrı Demirel katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanı M.Cihangir Kalkancı’nın ev sahipliği yaptığı ziyarette, değerlendirmelerde bulunan ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, Ülkece yeni bir seçim arifesinde olduklarını ve Türkiye’nin demokrasi uğruna çok bedeller ödediğini ifade ederek, seçimlerin sakin bir ortamda yapılmasını temenni ettiklerini belirtti.  

Türkiye'nin önünde çok önemli seçim süreçleri olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Bahadır Celal Manasoğlu, “Seçime dönemi yaklaşıyor konfederasyonumuzu oluşturan Federasyon ve Derneklerimizin üyesi olan aday adaylarını destekleyeceğimizi ifade etmek istiyoruz. Sizin nezdinizde ve Genel Merkez’in de takdiriyle camiamızın taleplerinin değerlendirileceği inancındayız” dedi.

ARTKAFKON'un çalışmaları ve gelecek dönem projeleri hakkında da Başkan M.Cihangir Kalkancı’ya bilgi veren Manasoğlu, ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için de teşekkür etti.

ARTKAFKON heyetinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Bursa İl Başkanı M.Cihangir Kalkancı da heyete teşekkür etti. 

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş