Ercan AKYILDIZ
  Güncelleme: 05-08-2020 16:27:00   04-08-2020 15:42:00

Bursaspor’un sahibi Bursasporluyum diyenlerdir

Süper lig hayalleri suya düşen borç batağındaki Bursaspor’un hayalleri bir başka bahara ertelenmesi yeni polemikleri de beraberinde getirdi.

Basiretsizliğin,beceriksizliğin faturası,başka yerlere kesilmeye çalışılıyor.Deniz kenarında şezlong altında yatarken başkanlık koltuğuna oturtulan Mesut Mestan’ın kamuoyu önünde sergilediği tavırlar,serzenişler bana göre bir anlam ifade etmiyor.

Bakın Bursaspor’un sahibi Bursa’dır.Bursa’da yaşayan insanlardır.Kongre üyeleridir,taraftardır.Daha önce ifade ettiğim gibi Başkan Alinur Aktaş’ın başında bulunduğu Büyükşehir Belediyesi ve diğer Belediyeler,iş insanlarını temsilen BTSO her dönem olduğu gibi bu dönemde Bursaspor’a sahip çıkmıştır.

Ama ne hikmetse yapılanlar zamanla unutuluyor.Bir anlamda siyasi yaşamını olumsuz etkilemesine rağmen Recep Altepe’nin  yaptıkları hiç ortada yok.O dönem aynı Altepe stadyumda yuhalatılmadı mı?

Kim ne yapmak istiyor..

Şimdi fatura kesilecekse,son 9 yılda Bursaspor’u borç batağına sürükleyenlerden hesap sorulmalı.Devletin Savcıları harekete geçerek Bursaspor’un son 9 yılı masaya yatırılmalı.

Ayrıca dernek statüsüyle yönetilmeye çalışılan Bursaspor en kısa zamanda kurumsal bir yapıya kavuşturulmalı.Borç batağındaki Bursaspor’un başkanlık koltuğuna oturtulan Mesut Mestan ve ekibi şimdi neyin peşinde.

Borçların kat be kat artmış.Ali Ay dönemi mali genel kurulda ibra edilmemiş.Peki devamında hukuki bir işlem yapıldı mı?

Bursasporun tüm varlığı kefaletten dolayı ipotek altına alınırken,bir işlem yapıldı mı?

Hiç sanmıyorum.

Zaten göreve gelir gelmez Bursasporun mal varlığını Ali Ay’ın kendi üzerine geçirdiğini ve takımı 500 milyon civarında borçla  devraldığınızı söylediğinizde size cevabımız şu olmuştu; “O koltuklara bile bile oturmadınız mı?”

Peki ne yaptınız?

Kocaman bir HİÇ

Milyonlar nere gitti..

Sordunuz mu?

Cevap yok.

Bunun hesabını hukuki zeminde sormadığınız için,sizde VEBAL altındasınız.

O zaman Bursa’ya Bursaspor’a bir iyilik yapın,alın Bursaspor için fedakarlık yapan insanları taraftarları yanınıza “Biz bu işi beceremedik.İstifa ediyoruz” şeklinde bir açıklama yapın Bursa’da Bursaspor’da rahat bir nefes alsın.

Tabi sizi oraya getirenler buna müsaade ederlerse…

  Bu yazı 3873 defa okunmuştur.
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş