Ercan AKYILDIZ
  Güncelleme: 12-05-2020 02:41:00   11-05-2020 12:20:00

Bekleyin deşifre olacak itler

Bugünler çok anlamlı ve manalı olduğundan siyasetin gündeminden nispeten uzak durmaya gayret ediyoruz.
Ama mümkün mü siyasetin ya da kentin gündeminden uzak durmak.
Bu saatten sonra şu olmuş, bu olmuş ifadelerinden çok,ne olacağının konuşulmasının daha doğru olacağını düşünenlerdenim.
Özellikle Bursa açısından..
Kim bu şehir için bir şeyler yapmak için uğraşıyor,kim ahlaksızlıktan medet umuyor,kim meydanı çakallara bırakmış,kim siyasi ikbal uğruna sessiz kalıyor…Bunların en kısa sürede konuşulması lazım..
Bursa’da ahlaksızlığın had safhaya çıktığı bir dönemde,söyleyecek sözü olmayanlar yeni oyunlar peşinde.Yeni edepsizliklerini sergilediler..
Aile kavramının ne anlama geldiğini bilmeyen ve daha öncede birlikteliklerine şahit olduğumuz bu iki ahlaksız yeniden sahne aldı.
Adına deccal denilen sahtekar tarafından sağlanan lojistik destekle uyduruk fotoğraflarla İlin Belediye Başkanına bile Belden aşağı vurmaya çalıştılar.
Utanmazlar…
Bir de üstüne üstlük bu kirli oyunu bizim üzerimizden oynamaya çalıştılar.Bu defa fırsat verilmedi.O haber sitesi aylar öncesinden devredilmişti.Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti.Bizde gereğini yaptık.Şimdi ek belgeleri de sunuyoruz.Watsap konuşmaları dahil.
Göreceğiz o pis suratlarını.
Ancak;
Bu güne kadar kendilerini muhatap alıp,iftiralarına cevap vermemiştik.Bu defa öyle olmayacak.Kimlere santaj yapmışlar,kimleri dolandırmışlar.Kimlere sahte isimlerle köşe açmışlar,şikayet dilekçelerinde kimler nasıl tehdit edilmiş tek tek yayınlayacağız..
Bekleyin..Deşifre olacak itler…
Bu şantajcı ve yanındaki deccal bu defa kimsenin arkasına da saklanamayacak. Çünkü kimse bu iki ahlaksızı gerçek yüzünü tanısa yanına bile sokmayacaktır.
Kimse üzerine çamur sıçramasını istemez..
***
Oysa bu günler anlamlı..
Oysa bugünler çok mübarek günler..
Pandamı süreci devam ediyor..
Bu mübarek ayda insanlar size hakkını helal etmiyor…
Bakın ben ve benim gibi düşünen onca insanda size hala haklarını helal etmediklerini açık açık söylüyorlar.Bunu her ortamda dile getiriyorlar.
Yarın ikinizden biri o musalla taşına uzandığında;
İmam “Ey cemaat meftayı nasıl bilirdiniz?”
Cenaze törenine katılan cemaat sus-pus...
İmam yine “Ey cemaat bu meftaya hakkınızı helal ediyor musunuz?” dediğinde inanın ben ve benim gibi düşünen çok insan hep bir ağızdan “Hayır etmiyoruz ” diyecektir.
Üst üste en kıymetli değerlileriniz üzerine yaptığınız YALAN yeminler sizi kurtarmayacaktır.
O cenaze törenine katılan yakınlarınızın nasıl bir psikoloji içine gireceklerini düşünebiliyor musunuz?
Düşünmüyorsanız…Düşünün.. Düşünün
Siz yaptığınız edepsizliklerinizde boğulurken,bizde güzel insanların yüreklerinden fışkıran güzel düşüncelerin gölgesinde serinleyelim..
Ne yapalım kamuoyu huzurunda olmak böyle bir şey..
Sosyal medya çakalları..
Anlatabildim mi?

  Bu yazı 4018 defa okunmuştur.
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş