Kestel ‘de köylere temizlik görevlisi

Seçim çalışmalarını kurum ve kuruluşları ziyaretle yoğun biçimde sürdüren CHP Kestel Belediye Başkan adayı Akan Ayaz ilçede ihtiyaç duyulan sorunlara karşı projelerini hazır olduğunu açıkladı.
 Tarih: 08-03-2024 23:19:06
Kestel ‘de köylere temizlik görevlisi

Bunlar arasında her köye kendi köyünden çöp toplamada temizlik görevlisi belirlenmesinin de olduğunu söyledi.

Bursa CHP Milletvekili Orhan Sarıbal ile ilçe başkanı Taner Hoş ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretler KESTEL KOOP ile Kestel 17 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Kestel Minibüsçüler Durağı’na gerçekleştirildi.  KESTEL KOOP Başkanı Mehmet Çalışkan, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı  Barbaros Tezel , Minibüsçüler Durağı Başkanı Barış Ayva sıkıntıları  ve beklentileri dile getirdi. Bunlar arasında gençlerin tiyatro, sinema ve yemek mekan ihtiyacı duyduğu dile getirildi.

Kestel’de yaşayan kesimin yine ilçede istihdamının sağlanması ziyarette görüşüldü. Bursa Caddesinde trafik sorunu yaşandığı ve bunun öncelikle giderilmesi hususu üzerinde duruldu.

Köylerde çöplerin biriktiği bir temizlik problemi yaşandığı hususunun dile gelmesi üzerine Akan Ayaz ilginç vaadini duyurdu. Akan Ayaz'ın her köye kendi köyünden çöp toplama için temizlik görevlisi belirleneceğini söyledi.

Bir ziyaret de Kestel Minibüsçüler Durağı oldu. Milletvekili Orhan Sarıbal’ın da katıldığı ziyaretler samimi ortamlarda geçti. Temasları değerlendiren Akan Ayaz “Herkese dokunuyoruz, her kesimi kucaklıyoruz. Bizi ağırladıkları, misafirperverlikleri için tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş